Rajoy: "Aquest any hi haurà creixement econòmic i creació neta d'ocupació"

Rajoy: "Aquest any hi haurà creixement econòmic i creació neta d'ocupació"

El president del Govern ha tret pit de les reformes dutes a terme i ha fet una crida a la unitat dins del partit

El president del Govern, Mariano Rajoy, ha aprofitat un acte a Andalusia per treure pit de les reformes dutes a terme pel Partit Popular i de les millores que s'estan produint en l'àmbit econòmic. "Aquesta legislatura ja està a la meitat. Va començar sota el signe de la crisi, i avui puc dir que serà la legislatura de la recuperació, el creixement econòmic i l'ocupació", ha subratllat el cap de l'Executiu.

Rajoy ha posat l'accent en els grans esforços que han fet els espanyols en aquests anys, però ha assegurat que al final el Govern ha aconseguit un canvi de la recessió al creixement.

A més, el líder dels populars ha augurat un 2014 que seguirà amb la tendència positiva de finals de l'últim exercici. "Aquest any hi haurà creixement econòmic i creació neta d'ocupació", ha assegurat. Rajoy ha avançat fins i tot que aquest febrer hi haurà més afiliats a la Seguretat Social que en el mateix mes de l'any passat.

Defensa de les reformes


Però Rajoy també ha dedicat algunes paraules a la resta de partits. "Que hi haurà més creixement no ho dic jo, que també, sinó que ho diuen tots aquells que ens veuen des de fora i els que ens veuen des de dintre sense els prejudicis que hem vist al Debat de la Nació", ha explicat en referència a l'oposició.

El president del Govern, també ha confessat que s'han pres decisions difícils, encara que ha assegurat que és el que calia fer per sortir de la recessió. "Hem intentat ser equitatius, justs i repartir les conseqüències de la crisi", ha afegit.

Sobre les reformes dutes a terme, el president les ha defensat, assenyalant que són les bases sòlides de l'economia i que impediran en el cas de que torni a ocórrer una situació similar a l'úlitma crisi s'evitin els mateixos efectes.

Baixada d'impostos


Rajoy ha insistit que durant la seva legislatura no hi ha hagut cap rescat, com sí va ocórrer durant l'anterior etapa socialista. "Hem estat capaços de governar-nos sols i hem corregit molts desequilibris de l'economia espanyola", ha afegit.

No obstant això, el president assegura que no està satisfet encara amb la situació i que queda molt per fer. "Anem a seguir amb les reformes i anem a baixar els impostos", ha assenyalat.

Sobre Europa, Rajoy s'ha limitat a dir que tots els espanyols són europeus i que és a Europa on cal defensar els interessos del país. I, per posar fi al seu discurs i després d'haver insistit en una unitat dins del seu partit, s'ha desfet en elogis cap als membres del PP i cap al nou president de la formació a Andalusia.

Redacció

Enviaremos un mensaje al correo indicado con el enlace que deberás clicar para completar el alta. No recibirás ningún boletín hasta entonces. Política de privacidad