Cook presenta un nou iPhone fet amb les restes del iPad 2

Cook presenta un nou iPhone fet amb les restes del iPad 2

S'anomenarà iPhone 4S, tindrà més memòria i autonomia gràcies als components desenvolupats per a la tableta d'Apple

En absència del president d'Apple i guru dels nous gachets, Steve Jobs, i amb molt poc del circ habitual que ha envoltat anteriors presentacions. Així s'ha introduït la nova versió del popular iPhone. L'han anomenat 4S i incorpora poques novetats. El salt no serà tan gran con el que ens va plantejar Apple entre els anteriors models, els iPhone 3 i 4.

L'aposta es vertebra en més memòria i més autonomia gràcies als components heretats de la tableta més venuda del món, l'iPad 2, també desenvolupada per l'empresa californiana. Apple és la major companyia del món per capitalització borsàtil.

La bateria del nou aparell pot durar fins a vuit hores en temps de conversa en 3G. A més, té dues antenes per enviar i rebre senyal i així obtenir una millor qualitat de trucades i dades, segons Tim Cook. El conseller delegat ha substituït Jobs a la presentació d'aquest dimarts.

El nou iPhone 4S tindrà un processador com el de l'iPad 2, set vegades més ràpid que l'actual, el que usa l'iPhone 4. A més la càmera del nou telèfon intel·ligent tindrà vuit megapíxels i oferirà, per tant, fotos de millor qualitat.

Altres novetats

Apple també ha anunciat que el proper 12 d'octubre presentarà un nou iPod nano com a rellotge. Hi haurà una versió de vuit gigues i una altra de 16, com és habitual en els productes de la marca. El mateix dia estarà disponible el sistema operatiu iOS 5 per a mòbils d'Apple.

Les novetats també arriben a la botiga iTunes. La nova versió permetrà a l'usuari allotjar les cançons “en el núvol” --l'espai virtual que permetrà estalviar el disc dur--, mitjançant un sistema de reconeixement d'arxius des de qualsevol telèfon intel·ligent, tableta o ordinador. No caldrà pagar les descàrregues cada vegada que s'accedeixi a l'arxiu.

Amb aquesta estratègia, Apple intenta anul·lar els competidors que ja comencen a oferir entretiment sense ocupar espai als dispositius. Com a curiositat, l'empresa de la poma introduirà una aplicació per saber on estan els teus amics.

Un artículo de Redacció

Enviaremos un mensaje al correo indicado con el enlace que deberás clicar para completar el alta. No recibirás ningún boletín hasta entonces. Política de privacidad