Indo Internacional perd 3,6 milions fins a març

Indo Internacional perd 3,6 milions fins a març

ÒPTICA

Indo Internacional va perdre 3,6 milions d'euros en el primer trimestre de l'any, segons ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Els resultats de l'empresa catalana de productes d'oftalmologia estan molt afectats per les decisions de reduir la seva activitat.

En el primer trimestre de 2011 la xifra de vendes consolidada es va situar en 14,5 milions d'euros, el qued suposa un decremento del 37,6% . En part el motiu d'aquest resultat es relaciona amb la decisió d'abandonar la producció d'ulleres. Així, si s'elimina aquest efecte, el negoci corrent de lents i béns d'equip haurà decrescut un 15,2%.

Indo està immersa en diverses operacions que redueixen la seva capacitat productiva. Així, al gener es va produir la dissolució de la filial xinesa. Al febrer, es va engegar l'extinció col·lectiva d'Eurooptica i Novolent. Precisament Eurooptica va rebre el 29 de març l'autorització per a la supressió dels contractes laborals d'aquesta filial.

Un artículo de Redacció

Enviaremos un mensaje al correo indicado con el enlace que deberás clicar para completar el alta. No recibirás ningún boletín hasta entonces. Política de privacidad